Onze Diensten 
Wat Kunnen Wij Precies Doen

Wij kunnen ontzettend veel doen voor jou. We zitten niet voor niks al jaren in het vak. Daarentegen geloven wij dat je het niet te moeilijk moet maken met allerlei poespas, omdat dat tegenwoordig "trending" en "hip" is.
Onze campagnes bestaan altijd uit deze 3 elementen:

#1 Webdesign

Het is fijn als een website er goed uit ziet. Maar uiteindelijk gaat het erom dat de bezoeker doet wat jij wilt. Jij wilt dat de telefoon overgaat, niet dat hij de website er goed uit vind zien. 

#2 SEO
(Zoekmachine Optimalisatie)

Nu heb je uiteindelijk helemaal niks aan een website zonder bezoekers dus dit regelen we via SEO (engelse term voor zoekmachine optimalisatie).

#3 Adwords

Om ook te zorgen dat er via advertenties gerichte bezoekers binnen komen zetten we een grootschalige google adword advertentie campagne op. Hierdoor krijg je direct nieuwe bezoekers.


#1 Webdesign - Goede Website Laten Maken

Een goede website heeft enkele elementen. Wij weten wat je website nodig heeft om het doel te behalen waar jouw website voor gemaakt is. Met sommige websites moet je meer telefoontjes krijgen en bij andere meer offerte aanvragen. Wij stellen vast wat het doel is en zorgen ervoor dat jullie website geoptimaliseerd wordt voor dit doel. 


#2 SEO (Zoekmachine Optimalisatie) - Goede Gevonden Worden in Google

Zoekmachine Optimalisatie (Ook wel SEO genoemd) is de techniek van het hoger ranken in google. De tijden dat dit 1..2..3.. gedaan was is voorbij. Wij zijn geen leugenaars. Wij zijn al jaren actief in deze markt en hebben hier uitstekende technieken voor. Hierdoor gaat je website geleidelijk, dag na dag, week na week steeds hoger in google staan. Tot het moment dat je op 1 staat en de klanten binnen komen zonder dat je maar iets hoeft te doen. Dit doen wij namelijk al  voor je.


#3 Adwords - Direct Kopende Bezoekers

Ondanks dat ons fundament zoekmachine optimalisatie is weten wij heel goed dat je niet om Adwords heen kunt. Na goed onderzoek kunnen we geschikte campagnes opstellen die ervoor zorgen dat je ook bij de advertenties te zien bent. Hierdoor krijg je direct resultaat uit je campagne en komen de bezoekers binnen daar waar jij ze wilt hebben.